Drumschool Joris de Bont

drumschool/muziekprojecten

Al jaren is drumschool Joris de Bont een vertrouwd adres voor drumles. In een goed voorziene lesruimte met meerdere drumstellen, diverse percussie instrumenten en een goede geluidsinstallatie met opname mogelijkheid wordt in een gezellige sfeer drumles gegeven. Dit op het eigen niveau en ambitie en in de muziekstijl die je zelf graag wilt. Voor meer informatie of het aanvragen van een proefles kun je het contactformulier invullen.

Joris de Bont:

Studeert in 2000 af aan het conservatorium, richting lichte muziek. De start van de drumschool is dan een feit. Naast het lesgeven speel ik in diverse bands en werk ik mee aan diverse projecten. Momenteel ben ik de vaste drummer in de Blues Brothers Tribute Band (www.missionfromgod.nl).

Naast de drumschool is Joris als docent ook actief met diverse muziekprojecten op zowel basis- als middelbare scholen.Dit voor diverse kunstinstellingen maar als particulier. Ook voor workshops aan particulieren (zoals kinderfeestjes) of bedrijven kun je me benaderen. Zie hiervoor de pagina muziekprojecten.